_mg_1104-copy222
2017.11.03 Posted by Tobias Rehnvall

Junior Strategist

We are now searching for a new junior strategist at Designkontoret Silver. The following text will be in swedish, if you have any questions please write to niklas.dahl@silver.se.

Designkontoret Silver söker juniora varumärkesstrateger

Silver växer och letar efter nya talanger som vill utvecklas och växa i ett starkt strategiteam.

Du har något års erfarenhet av varumärkesfrågor som konsult inom analys eller strategi. Vilken typ av byrå du varit på är inte avgörande men du känner idag att du kan göra mer nytta och få ut mer av dina kunskaper på en varumärkes- och designbyrå som Silver. Du är utbildad inom ekonomi, marknadsföring eller liknande men framför allt brinner du för strategi- och varumärkesfrågor. Du är pragmatisk, tror på styrkan i att jobba i team och är öppen och generös med dina idéer. Du är intresserad av kund-, konsument och marknadsanalys och arbetar med detta både självständigt och utifrån instruktioner från kundansvarig Brand Director eller Insight Director. Du kan stödja ansvarig strateg formulera uppdrag, hitta vägar att lösa dem och skapa de metoder som behövs. En av dina främsta styrkor är skapa presentationer som övertygar och engagerar. 

Du kommer också vara med att marknadsföra Silver i våra egna kanaler som web och Instagram. Över tid finns möjlighet att få eget projekt- och kundansvar och arbeta med Silvers prospekteringsarbete.

Stämmer detta in på dig så tveka inte att höra av dig till: 

 niklas.dahl@silver.se

_mg_1104-copy222
2017.11.03 Posted by Tobias Rehnvall