_mg_1104-copy222
2017.11.03 Posted by Tobias Rehnvall

Senior strategist

We are now searching for senior brand strategists. The following text will be in swedish, if you have any questions please write to strateg@silver.se.

Designkontoret Silver söker Seniora varumärkesstrateger

Silver växer och letar efter nya seniora varumärkesstrateger som vill fortsätta sin utveckling i ett starkt och mångsidigt strategiteam.

Du har minst 5 års erfarenhet från konsult eller byråsidan och har stor erfarenhet av att arbeta med affärs- och varumärkesstrategiska frågor – med seniora beslutsfattare som beställare. För att trivas och lyckas på Silver behöver du både kunna förstå, driva och genomföra komplexa strategiska projekt, samtidigt som du har en djup förståelse för det kreativa arbetet och vad det kan åstadkomma. Du kan se helheten: från kundens problemfrågeställning till det faktiska uttaget mot slutkonsument. Du kan identifiera uppdrag, skapa dem och driva försäljning.

Som utbyte får du en kreativ och utvecklande miljö där du får möjlighet att fortsätta växa tillsammans med oss och flera av Sveriges starkaste varumärken.

Vi på Silver är övertygade om att det går att åstadkomma fantastiska saker med strategi, kreativitet och design. Vi är människor med olika erfarenheter, kompetenser och personligheter. Vi vill något mer och lite bättre. Tillsammans med varandra och med våra kunder skapar vi möjligheter – och lyckas göra verklighet av dem. Några kunder som vi jobbar med är t ex: ICA, Unilever, Nestle, Orkla, Cervera och Panduro.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till strateg@silver.se. Vi träffar och intervjuar kandidater löpande, så sök gärna tjänsten idag. 

_mg_1104-copy222
2017.11.03 Posted by Tobias Rehnvall